Schrödinger Deluxe Ultra beszámoló

Az elmúlt hétvégén megrendezett Schrödinger Deluxe Ultra versenyre 23 futó és 5 csapat jelentkezett. Ebből a rajtban megjelent 21 futó és 4 csapat, a célba pedig eljutott 20 futót tömörítő 3 csapat.

Rajt előtti eligazítás. Fotó: Kovács Szilvia

Az első helyezett a Fékezhetetlen kvantumszuperpozició nevű csapat lett. 15:56:50 alatt teljesítették a rájuk sorsolt 136 km-t. 

Fékezhetetlen kvantumszuperpozíció. Fotó: Windisch Gergely

Másodikként A PITE nem pite! érkezett be 16:47:18 idővel és 135,4 km után. A végén izgalmas verseny alakult ki az első csapattal, de végül a pontsorrend nem a PITE-nek kedvezett. Bár tény, hogy így is több km-t tett meg az első csapat kevesebb idő alatt.

A PITE nem pite! vált a Száz éves fenyőnél

A harmadik, Lenni vagy nem lenni, ez a... futás csapat nem kapkodta el a befejezést, bár az is igaz, hogy nekik jutott a leghosszabb táv. A 158 km-t  2 nap és 07:29:43 alatt fejezték be. Szombat és vasárnap este is kényelmesen hazamentek aludni, és végül hétfőn sikerült végezni a távval. 

A Lenni vagy nem lenni, ez a... futás csapat végjátéka nem volt egyszerű

Feltétlenül szót kell ejtenünk az egyfős Szárnyas csillámpóni (szivárvány farkas unikornis) csapatról, ami az elején nagyon szerencsésen kapta az egymás melletti pontokat, csak hogy szombat délutánra ez egy Vörösvár és Jászfalu közötti őrült ugrálásba csapjon át. A szombat éjszakát a csapat otthon töltötte, majd vasárnap kora reggel ment tovább, délben azonban elhívta a kötelesség és a kör befejezetlen maradt. Pedig vörösvári pontokból csak 1-2 maradt, így pályaátszeléseket hamarosan ki lehetett volna már küszöbölni.

Frissít a Szárnyas csillámpóni (szivárvány farkas unikornis)

A Gulyakör által nyilvántartott szakaszhosszak alapján a legtöbbet (93 km) az egyéniben teljesítő Pap Sándor tette meg. Ebben nincsenek benne az eltévedések, be- és kiszállások.

Ez a lista tartalmazza a sikeres teljesítők által megtett távot, szintet és szakaszok számát. Távban az első két helyet Hans (52 km) és Luy (49 km)  foglalja el a Lenni vagy nem lenni csapatból, a harmadik helyen pedig Zoli (44.5 km) áll a PITE-ből.

A Fékezhetetlen kvantumszuperpozíció majdnem teljes útvonala

Gratulálunk minden teljesítőnek és nem teljesítőnek! Reméljük, jövőre ugyanitt (talán nem pont ugyanígy) találkozunk!

Image
Útban a Szőlő sor felé